-41%SNIŽENO
adizero adios aktiv
-41%SNIŽENO
adizero adios aktiv
-41%SNIŽENO
adizero adios aktiv
adizero adios aktiv
adizero adios aktiv
adizero adios aktiv

ADIDAS

adizero adios aktiv

Šifra proizvoda:CG3071

Trenutna cena: 11.150 RSD
Stara cena: 18.590 RSD
Popust: 7.440 RSD
ODABIR VELIČINE Odredi veličinu

Dostupnost u radnjama

*sve cene su sa uračunatim PDV-om

Besplatna dostava
za sve porudžbine preko 6000 RSD

Za više informacija, pomoć ili poručivanje: 011 310 8000
Radnim danima od 08 do 16h (samo za online poručivanje)

X
  • Opis proizvoda:

  • Specifikacije

  • Brend

Adidas Adizero Adios Boost je niskoprofilna neutralna patika za trčanje s prozračnom mrežom i Adidas Boost tehnologijom. Idealan je izbor za neutralne pronatore. Aktiv oznaku adidas je dodelio proizvodima od čije prodaje deo prihoda je namnio kao podršku Aktiv dobrotvornoj organizaciji za borbu protiv kancera, koju je osnovala Grete Waitz.

Težina: 223 grama

Pad peta-prsti 9mm

Revolucionarna tehnologija s energetskim kapsulama koje pružaju veći povrat energije u dodiru s tlom od bilo kakvog standardnog materijala, BOOST™ pena pruža maksimalnu udobnost i amortizaciju. Najotporniji od svih materijala za izradu đona bezgraničan je izvor energije, jednako udoban i efikasan stotinama kilometara i u svim klimatskim uvjetima.

TORSION® sistem podrške podupire svod stopala i omogućuje prirodno kretanje i adaptaciju prednjeg i zadnjeg dela stopala svakoj podlozi. TORSION® garantuje stabilnost stopala podupirući njegov srednji deo u svakom za trčanje specifičnom pokretu. Sistem se brzo anatomski prilagođava stopalu trkača čime se skraćuje vreme adaptacije.

Continental™ đon za bolju trakciju u svim vremenskim uslovima.

ADIWEAR™ je izrazito izdržljiva guma koja sprečava trošenje đona usled dodira s različitim vrstama podloge te istovremeno garantuje odlično prianjanje i dodir s tlom. ADIWEAR™ đon je gotovo neuništiv pa ova tehnologija patike čini izuzetno dugotrajnima.
/script>