-41%OUTLET
supernova st w
supernova st w

ADIDAS

supernova st w

Šifra proizvoda:BB3506

Trenutna cena: 10.370 RSD
Stara cena: 17.290 RSD
Popust: 6.920 RSD
ODABIR VELIČINE Odredi veličinu

Dostupnost u radnjama

*sve cene su sa uračunatim PDV-om

Besplatna dostava
za sve porudžbine preko 6000 RSD

Za više informacija, pomoć ili poručivanje: 011 310 8000
Radnim danima od 08 do 16h (samo za online poručivanje)

X
  • Opis proizvoda:

  • Specifikacije

  • Brend

Dizajnirane za velike brzine, Adidas Supernova ST su ženske patike za trčanje sa boost ™ tehnologijom koja obezbeđuje maksimalan povrat energije. Mrežasto gornjište pruža superiornu ventilaciju i udobnost, smanjujući težinu patike, i zajedno sa FITCOUNTER tehnologijom pruža podršku i stabilnost neutralnim trkačima

Težina: 256 grama

Pad peta-prsti: 8mm

Revolucionarna tehnologija s energetskim kapsulama koje pružaju veći povrat energije u dodiru s tlom od bilo kakvog standardnog materijala, BOOST™ pena pruža maksimalnu udobnost i amortizaciju. Najotporniji od svih materijala za izradu đona bezgraničan je izvor energije, jednako udoban i efikasan stotinama kilometara i u svim klimatskim uvjetima.

Termoplastični poliuretan povećava stabilnost oko pete, fiksira pite u centru platforme i povećava prianjanje.

CONTINENTAL™ tehnologija nastala je saradnjom sa svetski poznatim proizvođačem pneumatika. Posebna guma na đonu patika uz veliku izdržljivost garantuje i optimalno prianjanje uz podlogu u svim vremenskim uslovima i na svakom terenu.

Stretch web™ đon sadrži gumu koja pruža maksimalnu izdržljivost i prianjanje. Prilagođava se svakoj podlozi, omogućava stabilnost i udobno trčanje.
/script>